ORDER NOW!

Name:
Email Address:
No. Tel
Text.

Click here to create your own form.

Sunday, 22 April 2012

PERUT KU SUDAH HILANG


'TERIMA KASIH PREMIUM BEAUTIFUL :) '
Kata-kata sis Kenny seorang pegawai Am kementerian kesihatan setelah memakai 1set corset Premium Beautiful. Wanita Sabah ini seorang mumy kepada 3 orang cahaya mata. 5 bulan yang lalu sis Kenny melahirkan baby dengan cara pembedahan. Sis Kenny seorang yang kecil sahaja tetapi mengalami masalah perut buncit dan dada bongkok. Kata sis Kenny. beliau tidak mempunyai keyakinan diri apabila berinteraksi dengan orang sebelum ini. Setelah memakai corset Premium Beautiful, perut buncit sis Kenny hilang on the spot. Kini Sis Kenny tidak lagi berasa malu dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi untuk berhadapan dengan orang lain.

CALL NOW :)
0133500181

Monday, 16 April 2012

HOT SELLER IN MALAYSIA


Corset Premium Beautiful ialah korset no1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum. 

It is not just a normal corset, but:
  • koset ini fokus untuk 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran
  • 30% untuk pembentukan badan 
  • confirm 100%keyakinan kepada wanita.
  • Premium Beautiful Corset help to improve blood circulation and maximize rate of metabolisme in body.
The most best things, it's comes with a life time waranty. Means, any damage, just send for repair and it is free of charge.
Premium Beautiful was awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Thats means Premium Beautiful Corset is high quality and best seller in Malaysia.





CALL NOW!
0133500181

PREMIUM BEAUTIFUL


FUNGSI UTAMA PREMIUM BEAUTIFUL (KESIHATAN)
  • Membersihkan darah daripada toksik dan menukar darah berasid kepada darah berakali lemah.
  • Merangsang sel - sel lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisme.
  • Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf anatomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan.
  • Sel kanser tidak akan wujud sekiranya darah mengalir bererusan dan lancar ke seluruh badan kerana FIR melancarkan perjalanan darah keseluruh badan dan mengekalkan kepanasan suhu badan.


PREMIUM BEAUTIFUL
  • Akan menyebabkan getaran molekul air dalam badan.
  • Meningkatkan kandungan oksigendalam badan.
  • Memcahkan lemak dan mengurangkan kegemukan.
  • Mengeluarkan bahan kimia yang berbahaya dari badan.
  • Mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melancarkan perjalanan darah. 
  • Mengeluarkan kekotoran lain dalam badan.
  • Menurunkan kandungan asid dalam badan.
  • Menghilangkan rasa gemuruh.
  • Meningkatkan keyakinan diri.
  • Menambahkan kekenyalan payu dara


KESAN DARI SEGI PEMBENTUKAN BADAN
  • Menaikkan punggung dan menegangkan payu dara.
  • Menurunkan berat badan.
  • Berkeyakinan dan berketrampilan.
CALL NOW!!!
O133500181

Sunday, 15 April 2012

TESTIMONI PENGGUNA CORSET PREMIUM BEAUTIFUL


KISAH SIS ILA :)

Dengan pemakaian Corset Premium Beautiful yang konsisten akhirnya berat badan sis ila kembali kepada yang asal. Berat badan sis Ila naik sebanyak 12kg semenjak pregnancy dan melahirkan baby secara caesarean section (operate) oleh kerana poor progress and fetal distress. Sis Ila nekad genap hari ke 40 beliau telah memakai bengkung Premium Beautiful. Pada mulanya sis Ila rasa sedikit gementar kerana merasakan scar oprate masih dalam keadaan tegang akan tetapi sis kuatkan semangat dan hari berikutnya terus menyarungkan satu set Corset Premium Beautiful kerana beliau yakin Far Infra Red (FIR) yang ada dapat membantu mengembalikan tubuh badan sis yang asal. Ternyata pilihan sis Ila tepat, Corset Premium Beautiful tiada tandingan. Kini berat sis Ila kembali seperti dahulu iaitu 50 kg.. Inilah hadiah untuk diri setelah penat bekerja, setiap wanita harus menghargai diri dengan memakai Corset Premium Beautiful, sarunglah dengan yakin InsyaAllah bentuk badan idaman menjadi kenyataan..

CALL NOW !!!
0133500181







Wednesday, 28 March 2012

PENGANTIN PREMIUM BEAUTIFUL


TAHNIAH LYNDA :)
Dua minggu sebelum Lynda berkahwin sis ini ada bertanya mengenai Premium Beautiful kepada saya melalui Facebook. "sempat tak kalau saya pakai Premium Beautiful.?Weeding saya tak lama lagi ni.."
Mestilah sempat, on the spot pergi ke ofis sis ni di Bandar Baru Salak Tinggi.
Setelah sis ni memakai Premium Beautiful sis Lynda mendapat bentuk badan yang menarik, anggun dan cantik. So sekarang lihatlah sis Lynda, beliau kelihatan cantik dihari perkahwinannya dengan memakai baju weeding yang glamor :)

KEPADA BAKAL RAJA SEHARI GUNAKANLAH PREMIUM BEAUTIFUL DIHARI BAHAGIA ANDA :)
CALL NOW !!!
0133500181

KEUNIKAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Memperbaiki masalah perut buncit.
  • Menyelaras lemak pada sekitar paha dan membentuk kontur paha yang menarik.
  • Memmbetuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul.
  • 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang.
  • Postur berdiri dan duduk yang cantik dan anggun.
  • Menghasilkan kesan pembentukan bersesuaian dengan setiap individu.
  • Mengagihkan lebihan lemak pada paha ke cawan pinggul untuk membentuk kontu pinggul yang sempurna.



HUBUNGI SEKARANG!
JADIKAN PREMIUM BEAUTIFUL HADIAH UNTUK  DIRI ANDA
0133500181

Wednesday, 7 March 2012

NYAH KAU LEMAK DARI BADAN AKU!!!

Rintihan wanita yang merisaukan berat badan mereka bertambah..Apabila berat dah bertambah mestilah berlemak sana berlemak sini..Peha besar, lengan besar..banyak spare tayar kat perut..lemak kat bawah dagu.. Lumrah seorang wanitakan, mesti kita nak cantik langsing, tak de lemak2 berlebihan..
Nak tau tak..Apabila kita memakai Premium Beautiful buat kali pertama..Kita akan mendapat kesan on the spot macam ni..
haa..rasa2 berminat tak nak bentuk badan kita jadi yang macam selepas tu..Mesti la nak en..Premium beautiful ni adalah korsenyang ajaib sehingga boleh menghilangkan spare tayar pada pemakaian yang pertama..tetapi kalau hanya pakai sekali sahaja jangan harap la spare tayar tu nak hilang..Premium Beautiful perlu dipakai secara konsisten dan disiplin..Ia juga mempunyai cara2  tersendiri untuk memakainya..
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut ;

HUBUNGI SAYA;
0133500181


Tuesday, 21 February 2012

MAHARANI

PRODUK BERKUALITI TINGGI HINGGA MENCAPAI JUALAN RM2.7 BILION SETAHUN.
KINI BERADA DI PASARAN MALAYSIA
HERBA KEBAHAGIAAN WANITA & PERANGSANG

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khususnya untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan  kesihatan keseluruhan.

HERBA MAHARANI HEBAT DAN UNIK KERANA ;
  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid dan senggugut)

  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.

  • Melambatkan masalah monopous (pengaktifan hormon estroen, progestron danandrogen wanita)
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin dan pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan dan kebahagiaan kepada pasangan)
Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). Selama 12 hari sahaja selepas hari kedetangan haid yang terakhir Hendaklah dimakan bersama air suam.
PERINGATAN
Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.


KEPADA SESIAPA YANG BELUM MENCUBA, APA TUNGGU LAGI!?
Realisasikan impian anda dengan Herba Maharanu. Ianya halal, disahkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia 

HARGA UNTUK SEKOTAK : RM65.00

BERMINAT!?
INGIN MENGETAHUI MAKLUMAT LANJUT!?
Sila hubungi 0133500181


Tuesday, 17 January 2012

KURUS+CANTIK+SIHAT= GUNALAH PREMIUM BEUTIFUL

Bentuk idaman gadis-gadis :)


TAPI!
bila kita inginkan bentuk badan yang diidam-idamkan tu mesti kita akan membuat sesuatu seperti 
TIDAK MAHU MAKAN
KESAN;
  •  Asid yang terlalu banyak didalam usus perut akan menyebabkan Gastrik dan Ulser.
  • Akan berlaku kelemahan tenaga dan tidak berdaya menjalani aktiviti secara egrasif.
  • Akan berlaku kemurungan.


PERGI PUSAT PELANGSINGAN BADAN
KESAN !
  • Kosnya mahal
  • membuang masa
  • Menyakitkan badan
DAN! ada yang sanggup memuntahkan semula makanan yang telah dimakan semata-mata ingin kelihatan kurus..IT'S LIKE DYING TO BE BEUTIFUL..

THEN..bagi mama-mama baru yang pregnant and deliver baby.Nak kempiskan perut yang buncit + sterch mark memang sangat menguji kesabaran..


Masalah biasa bagi wanita..
SAKIT PINGGANG
& ANGIN DALAM BADAN

STRESS KAN??

DONT WORRY..semuanya akan dapat diatasi apabila anda memakai PREMIUM BEUTIFUL (PB) secara konsisten, berdisiplin dan teratur..And seelok eloknya pakai PB selama 8 jam sehari :)

Antara kebaikannya:-
  • Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  • Memperbetulkan pengaliran darah - darah semakin lancar. Stroke pun boleh dielakkan.
  • Menghalang pembiakan sel sel kanser
  • Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Masalah keputihan dapat dikurangkan
  • Fabrik yang sangat lembut pada badan dan semestinya tak panas
  • Membantu membersih toksin dari darah (racun) - dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
  • Dapat zuriat - how?? Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, dan akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan - kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.



Apabila anda membaca segala kelebihan PB mesti ada yang tertanya-tanya kan soalan seperti ini..
  1. BERAPA HARGANYA??
  2. MACAM MANA NAK BAYAR??


MENGENAI HARGA..
  • FOR NORMAL SIZE (S or M)  = RM2,400
  • FOR EXTRA SIZE     (L or XL) = RM2,600


CARA PEMBAYARAN
  • CASH
  • Melalui bank (Maybank 2U, Bank Rakyat, CIMB Clik dan Public Bank)
  • Kredit kad juga diterima


HAA!Mesti ade 1 lagi pertanyaan en..Kenapa PB ni lagi mahal berbanding corset yang lain? 
SEBAB....
  • PB ni bukan korset yang biasa..PB ni adalah korset ajaib yang mempunyai pelbagai kelebihan dan kebaikan.
  • PB mempunyai design yang cantik dan menarik..
  • PB ditenun dengan FIR (Far Infrared).
  • Apabila anda memakai PB anda akan mendapat result yang terbaik..INSYAALLAH :)


JADI APA TUNGGU LAGI!!??KEPADA YANG BERMINAT..CUBA DAN ALAMILAH SENDIRI..
CALL/SMS UNTUK TEMPAHAN ;
 0133500181/0147119072