ORDER NOW!

Name:
Email Address:
No. Tel
Text.

Click here to create your own form.

Sunday, 22 April 2012

PERUT KU SUDAH HILANG


'TERIMA KASIH PREMIUM BEAUTIFUL :) '
Kata-kata sis Kenny seorang pegawai Am kementerian kesihatan setelah memakai 1set corset Premium Beautiful. Wanita Sabah ini seorang mumy kepada 3 orang cahaya mata. 5 bulan yang lalu sis Kenny melahirkan baby dengan cara pembedahan. Sis Kenny seorang yang kecil sahaja tetapi mengalami masalah perut buncit dan dada bongkok. Kata sis Kenny. beliau tidak mempunyai keyakinan diri apabila berinteraksi dengan orang sebelum ini. Setelah memakai corset Premium Beautiful, perut buncit sis Kenny hilang on the spot. Kini Sis Kenny tidak lagi berasa malu dan mempunyai keyakinan diri yang tinggi untuk berhadapan dengan orang lain.

CALL NOW :)
0133500181

Monday, 16 April 2012

HOT SELLER IN MALAYSIA


Corset Premium Beautiful ialah korset no1 di Malaysia yang telah banyak membantu wanita2 Malaysia menyelesaikan masalah serta mengembalikan semula kecantikan, keyakinan dan kesihatan mereka pada tahap yang paling optimum. 

It is not just a normal corset, but:
  • koset ini fokus untuk 70% untuk kesihatan dalaman dan luaran
  • 30% untuk pembentukan badan 
  • confirm 100%keyakinan kepada wanita.
  • Premium Beautiful Corset help to improve blood circulation and maximize rate of metabolisme in body.
The most best things, it's comes with a life time waranty. Means, any damage, just send for repair and it is free of charge.
Premium Beautiful was awarded by Majlis Superbrand Malaysia. Thats means Premium Beautiful Corset is high quality and best seller in Malaysia.





CALL NOW!
0133500181

PREMIUM BEAUTIFUL


FUNGSI UTAMA PREMIUM BEAUTIFUL (KESIHATAN)
  • Membersihkan darah daripada toksik dan menukar darah berasid kepada darah berakali lemah.
  • Merangsang sel - sel lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisme.
  • Memperbaiki dan memulihkan ketidakseimbangan sistem saraf anatomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan.
  • Sel kanser tidak akan wujud sekiranya darah mengalir bererusan dan lancar ke seluruh badan kerana FIR melancarkan perjalanan darah keseluruh badan dan mengekalkan kepanasan suhu badan.


PREMIUM BEAUTIFUL
  • Akan menyebabkan getaran molekul air dalam badan.
  • Meningkatkan kandungan oksigendalam badan.
  • Memcahkan lemak dan mengurangkan kegemukan.
  • Mengeluarkan bahan kimia yang berbahaya dari badan.
  • Mengeluarkan toksin dalam badan.
  • Melancarkan perjalanan darah. 
  • Mengeluarkan kekotoran lain dalam badan.
  • Menurunkan kandungan asid dalam badan.
  • Menghilangkan rasa gemuruh.
  • Meningkatkan keyakinan diri.
  • Menambahkan kekenyalan payu dara


KESAN DARI SEGI PEMBENTUKAN BADAN
  • Menaikkan punggung dan menegangkan payu dara.
  • Menurunkan berat badan.
  • Berkeyakinan dan berketrampilan.
CALL NOW!!!
O133500181

Sunday, 15 April 2012

TESTIMONI PENGGUNA CORSET PREMIUM BEAUTIFUL


KISAH SIS ILA :)

Dengan pemakaian Corset Premium Beautiful yang konsisten akhirnya berat badan sis ila kembali kepada yang asal. Berat badan sis Ila naik sebanyak 12kg semenjak pregnancy dan melahirkan baby secara caesarean section (operate) oleh kerana poor progress and fetal distress. Sis Ila nekad genap hari ke 40 beliau telah memakai bengkung Premium Beautiful. Pada mulanya sis Ila rasa sedikit gementar kerana merasakan scar oprate masih dalam keadaan tegang akan tetapi sis kuatkan semangat dan hari berikutnya terus menyarungkan satu set Corset Premium Beautiful kerana beliau yakin Far Infra Red (FIR) yang ada dapat membantu mengembalikan tubuh badan sis yang asal. Ternyata pilihan sis Ila tepat, Corset Premium Beautiful tiada tandingan. Kini berat sis Ila kembali seperti dahulu iaitu 50 kg.. Inilah hadiah untuk diri setelah penat bekerja, setiap wanita harus menghargai diri dengan memakai Corset Premium Beautiful, sarunglah dengan yakin InsyaAllah bentuk badan idaman menjadi kenyataan..

CALL NOW !!!
0133500181







Wednesday, 28 March 2012

PENGANTIN PREMIUM BEAUTIFUL


TAHNIAH LYNDA :)
Dua minggu sebelum Lynda berkahwin sis ini ada bertanya mengenai Premium Beautiful kepada saya melalui Facebook. "sempat tak kalau saya pakai Premium Beautiful.?Weeding saya tak lama lagi ni.."
Mestilah sempat, on the spot pergi ke ofis sis ni di Bandar Baru Salak Tinggi.
Setelah sis ni memakai Premium Beautiful sis Lynda mendapat bentuk badan yang menarik, anggun dan cantik. So sekarang lihatlah sis Lynda, beliau kelihatan cantik dihari perkahwinannya dengan memakai baju weeding yang glamor :)

KEPADA BAKAL RAJA SEHARI GUNAKANLAH PREMIUM BEAUTIFUL DIHARI BAHAGIA ANDA :)
CALL NOW !!!
0133500181

KEUNIKAN PREMIUM BEAUTIFUL


  • Memperbaiki masalah perut buncit.
  • Menyelaras lemak pada sekitar paha dan membentuk kontur paha yang menarik.
  • Memmbetuk pinggul yang menarik dan mengukuhkan kedudukan pinggul.
  • 7 batang keluli memori dapat menyokong pinggang dan menegakkan tulang belakang.
  • Postur berdiri dan duduk yang cantik dan anggun.
  • Menghasilkan kesan pembentukan bersesuaian dengan setiap individu.
  • Mengagihkan lebihan lemak pada paha ke cawan pinggul untuk membentuk kontu pinggul yang sempurna.



HUBUNGI SEKARANG!
JADIKAN PREMIUM BEAUTIFUL HADIAH UNTUK  DIRI ANDA
0133500181

Wednesday, 7 March 2012

NYAH KAU LEMAK DARI BADAN AKU!!!

Rintihan wanita yang merisaukan berat badan mereka bertambah..Apabila berat dah bertambah mestilah berlemak sana berlemak sini..Peha besar, lengan besar..banyak spare tayar kat perut..lemak kat bawah dagu.. Lumrah seorang wanitakan, mesti kita nak cantik langsing, tak de lemak2 berlebihan..
Nak tau tak..Apabila kita memakai Premium Beautiful buat kali pertama..Kita akan mendapat kesan on the spot macam ni..
haa..rasa2 berminat tak nak bentuk badan kita jadi yang macam selepas tu..Mesti la nak en..Premium beautiful ni adalah korsenyang ajaib sehingga boleh menghilangkan spare tayar pada pemakaian yang pertama..tetapi kalau hanya pakai sekali sahaja jangan harap la spare tayar tu nak hilang..Premium Beautiful perlu dipakai secara konsisten dan disiplin..Ia juga mempunyai cara2  tersendiri untuk memakainya..
Untuk mengetahui dengan lebih lanjut ;

HUBUNGI SAYA;
0133500181


Tuesday, 21 February 2012

MAHARANI

PRODUK BERKUALITI TINGGI HINGGA MENCAPAI JUALAN RM2.7 BILION SETAHUN.
KINI BERADA DI PASARAN MALAYSIA
HERBA KEBAHAGIAAN WANITA & PERANGSANG

Antara khazanah perubatan dan amalan kesihatan yang tertua khususnya untuk wanita. Ramuan khasnya telah menyerlahkan kehebatan dan keterampilan wanita sehingga kini. Herba Maharani masih tetap menjadi pilihan utama dalam penjagaan kesihatan dan kecantikan wanita di seluruh dunia. Amalan berterusan dan manfaatkan  kesihatan keseluruhan.

HERBA MAHARANI HEBAT DAN UNIK KERANA ;
  • Menyelesaikan masalah wanita dan remaja (keputihan, peredaran haid dan senggugut)

  • Menguatkan dan mengecutkan (otot-otot rahim, sistem peranakan dan amalan selepas bersalin)
  • Melegakan masalah (sakit pinggang, sakit belakang, sendi, lutut, migrain, angin dalam badan, lenguh-lenguh kebas dan urat saraf.

  • Melambatkan masalah monopous (pengaktifan hormon estroen, progestron danandrogen wanita)
  • Sistem organ dalam tubuh akan berfungsi dengan baik (anti penuaan, awet muda, kecantikan dan kesuburan)
  • Menegang dan memberi keanjalan pada kulit (payu dara, ovari, kawasan perut selepas bersalin dan pinggul)
  • Meningkatkan kadar metabolisma (sel darah, minda, tekanan darah, menghilangkan kelesuan dan kebahagiaan kepada pasangan)
Disyorkan setengah bola setiap pagi, sebelum sarapan (semasa ketiadaan haid). Selama 12 hari sahaja selepas hari kedetangan haid yang terakhir Hendaklah dimakan bersama air suam.
PERINGATAN
Bagi memastikan keberkesanan, adalah disarankan agar meminum air sekurang-kurangnya 2 liter sehari. Tidak perlu dimakan ketika dalam tempoh kedatangan haid.


KEPADA SESIAPA YANG BELUM MENCUBA, APA TUNGGU LAGI!?
Realisasikan impian anda dengan Herba Maharanu. Ianya halal, disahkan oleh Jabatan Kemajuan Islam Malaysia, diluluskan oleh Jabatan Kawalan Dadah Malaysia dan Kementerian Kesihatan Malaysia 

HARGA UNTUK SEKOTAK : RM65.00

BERMINAT!?
INGIN MENGETAHUI MAKLUMAT LANJUT!?
Sila hubungi 0133500181


Tuesday, 17 January 2012

KURUS+CANTIK+SIHAT= GUNALAH PREMIUM BEUTIFUL

Bentuk idaman gadis-gadis :)


TAPI!
bila kita inginkan bentuk badan yang diidam-idamkan tu mesti kita akan membuat sesuatu seperti 
TIDAK MAHU MAKAN
KESAN;
  •  Asid yang terlalu banyak didalam usus perut akan menyebabkan Gastrik dan Ulser.
  • Akan berlaku kelemahan tenaga dan tidak berdaya menjalani aktiviti secara egrasif.
  • Akan berlaku kemurungan.


PERGI PUSAT PELANGSINGAN BADAN
KESAN !
  • Kosnya mahal
  • membuang masa
  • Menyakitkan badan
DAN! ada yang sanggup memuntahkan semula makanan yang telah dimakan semata-mata ingin kelihatan kurus..IT'S LIKE DYING TO BE BEUTIFUL..

THEN..bagi mama-mama baru yang pregnant and deliver baby.Nak kempiskan perut yang buncit + sterch mark memang sangat menguji kesabaran..


Masalah biasa bagi wanita..
SAKIT PINGGANG
& ANGIN DALAM BADAN

STRESS KAN??

DONT WORRY..semuanya akan dapat diatasi apabila anda memakai PREMIUM BEUTIFUL (PB) secara konsisten, berdisiplin dan teratur..And seelok eloknya pakai PB selama 8 jam sehari :)

Antara kebaikannya:-
  • Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  • Memperbetulkan pengaliran darah - darah semakin lancar. Stroke pun boleh dielakkan.
  • Menghalang pembiakan sel sel kanser
  • Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Masalah keputihan dapat dikurangkan
  • Fabrik yang sangat lembut pada badan dan semestinya tak panas
  • Membantu membersih toksin dari darah (racun) - dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
  • Dapat zuriat - how?? Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, dan akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan - kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.



Apabila anda membaca segala kelebihan PB mesti ada yang tertanya-tanya kan soalan seperti ini..
  1. BERAPA HARGANYA??
  2. MACAM MANA NAK BAYAR??


MENGENAI HARGA..
  • FOR NORMAL SIZE (S or M)  = RM2,400
  • FOR EXTRA SIZE     (L or XL) = RM2,600


CARA PEMBAYARAN
  • CASH
  • Melalui bank (Maybank 2U, Bank Rakyat, CIMB Clik dan Public Bank)
  • Kredit kad juga diterima


HAA!Mesti ade 1 lagi pertanyaan en..Kenapa PB ni lagi mahal berbanding corset yang lain? 
SEBAB....
  • PB ni bukan korset yang biasa..PB ni adalah korset ajaib yang mempunyai pelbagai kelebihan dan kebaikan.
  • PB mempunyai design yang cantik dan menarik..
  • PB ditenun dengan FIR (Far Infrared).
  • Apabila anda memakai PB anda akan mendapat result yang terbaik..INSYAALLAH :)


JADI APA TUNGGU LAGI!!??KEPADA YANG BERMINAT..CUBA DAN ALAMILAH SENDIRI..
CALL/SMS UNTUK TEMPAHAN ;
 0133500181/0147119072






Sunday, 15 January 2012

BIO EVER

1)
Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki?
Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.


2)
Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.


3)
Apakah kuantiti Bio~Ever yang perlu saya gunakan?
Anda digalakkan supaya menggunakan 4 kotak Bio~Ever dalam masa sebulan untuk mencapai kesan yang optimum.


4)
Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.


5)
Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
Ya. Anda digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan.


6)
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.

Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.


7)
Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.


8)
Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.


9)
Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.


10)
Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.


11)
Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.


12)
Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.

GARAM BULOH

Garam Buluh mengandungi bahan mineral yang dikenali sebagai magnesium. Fungsi magnesium adalah untuk mengekalkan kesihatan otot dan saraf, di samping mengekalkan denyutan jantung yang normal dan membantu mengimbangkan tekanan darah. Kekurangan magnesium akan menyebabkan berlakunya penyakit kardiovaskular. Pakar perubatan telah mengesahkan bahawa magnesium memainkan peranan yang penting untuk mengawal aktiviti jantung di mana ia mengawal kadar denyutan jantung dan penghantaran rangsangan. Sekiranya badan kita kekurangan magnesium, kekejangan akan berlaku pada arteri darah yang membekalkan darah dan oksigen pada jantung. Ini akan menyebabkan fungsi jantung berhenti dan membawa kepada kematian.

Selain itu magnesium juga mempunyai fungsi perlindungan kepada sistem kardiovaskular. Ia mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah dan mencegah berlakunya arteriosklerosis. Pada masa yang sama, ia dapat mengembangkan arteri koroner dan meningkatkan bekalan darah oleh jantung. Di samping itu, magnesium dapat melindungi jantung daripada kecederaan apabila proses pembekalan darah terhalang dan mengurangkan kebarangkalian berlakunya kematian yang disebabkan oleh serangan sakit jantung. Pakar sains juga mendapati bahawa magnesium dapat mencegah kecederaan ke atas sistem kardiovaskular yang disebabkan oleh ubat-ubatan dan bahan-bahan berbahaya di sekeliling serta meningkatkan peranan anti-toksin dalam sistem kardiovaskular.

Friday, 13 January 2012

HERBA MAHARANI

  • Penyelesasian khas kepada masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, kitaran haid, usaha bagi mengelakkan kemandulan dll)
  • Amalan terbaik bagi wanita selepas bersalin, menguat serta mengecutkan otot rahim, saluran peranakan.
  • Kesan hebat kepada masalah sakit pinggang dan belakang, sakit senfdi dan lutut, angin dalam badan, lenguh kebas dan migrain.Melambatkan menopaus.
  • Awet muda.
  • Menghilangkan kelesuan.
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Menegang dan memberi keanjalan kulit (payudara, punggung dan perut selepas bersalin)

KHAS UNTUK IBU BERSALIN

Berukarlah daripada bengkung kepada Premium Beutiful
1 Cup yang berbentuk piramid dapat membantu payudara agar tidak jatuh, puting payudara akan berada di 

dalam keadaan yang betul. Ianya mengelak berlakunya kanser payudara dimana dibahagian cup mengandungi

 chitosan.


2 Bra Premium Beautiful dapat membantu menambah susu ibu. Bagi ibu yang kurang susu untuk menyusukan

 bayi, pemakaian yang berterusan akan menggalak pengeluaran susu.

3 Girdle Premium Beautiful dapat membantu menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta 

menghilangkan kesan rekanan pada kulit bagi ibu-ibu selepas bersalin.


4 Bengkung Premium Beautiful juga serbaguna iaitu ianya bukan sahaja dipakai oleh ibu, malah bayi yang baru

 lahir juga boleh dipakaikan bengkung jika demam kuning, dengan cara membalut badan bayi.

5 Premium Beautiful juga di gelar produk abang sayang. Jadi ianya sesuai sekali untuk membaikpulih semua 

badan setelah melahirkan anak.

GARAM BULOH



PENAWAR CANCER

Premium Beautiful
PENAWAR BAGI

PESAKIT KANSER/BARAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Kepada Semua;
Berita baik, bagi semua pesakit kanser/barah,
JANGAN BERSEDIH LAGI!!!


Penawar kanser telah di temui, ramai yang belum tahu. Premium Beautiful ini sesuai untuk semua jenis pesakit kanser, samaada kanser payudara (breast cancer), pangkal rahim (cervix cancer), kolon (colon cancer), prostat (prostate cancer), paru-paru (lung cancer), rektum (rectum cancer), dan hati (liver cancer).
Boleh dipakai sebagai 'treatment' melembabkan perkembangan sel kanser, mengikut tahap kanser seseorang-Tahap 1, 2, 3 dan 4. Pesakit cuma perlu memakan mengamalkan pemakaian Premium Beautiful berdisiplin minimum 8jam/sehari sehingga 24jam mengikut tahap kanser.
"Setiap penyakit pasti ada penawarnya, kecuali maut" -
maksud hadis. Kepada pesakit kanser;

JANGAN BERPUTUS ASA...
Cubalah menggunakan Premium Beautiful ini. Anda akan melihat kesannya selepas 30-90 hari selepas penggunaan Premium Beautiful secara berterusan.


INGAT!!!
Mungkin bukan anda, tetapi mungkin saudara anda, adik beradik anda, jiran anda, kenalan anda yang amat memerlukan penawar/penyembuh ini. Setiap tahun terdapat beribu orang pengidap kanser yang baru yang amat-amat memerlukan penawarnya. Tolong sebarkan maklumat ini dan bantulah mereka untuk menjalani kehidupan yang bahagia serta dapat memberikan sinar baru kepada semua pesakit kanser/barah

TESTIMONI


Urat besar ialah urat buluh rahim yang melalui bahagian pinggul yang dikenali sebagai urat sum2. Ibu-ibu yang mengalami bentan urat besar ini akan merasa lenguh dan sakit di atas bahagian tongkeng(belakang). Selalunya terjadi kepada ibu bersalin secara pembedahan. Kadang-kadang kesakitan di bahagian pinggang dan tumit yang serius sampai ibu jalan terjingkit-jingkit. Jika dibiarkan, ibu boleh berjalan sakit seumur hidup.

PB BOLEH MEMBANTU ANDA APABILA MENGHADAPI MASALAH HAID


Premium Beautiful direkacipta sesuai dipakai semasa period malah amatlah digalakkan untuk peningkatan tahap kesihatan wanita. Kebaikan pemakaian semasa haid;

*Mengurangkan rasa sakit semasa haid.
*Melancarkan pembuangan darah kotor / toksin melalui period
*Menstabilkan hormon
*Mengatur period setiap bulan, (sesiapa period yang tidak lancar sila monitor kesannya.)
*Mengurangkan dan seterusnya menyembuhkan sengggugut
___________________________
Note:

* Semasa pemakaian bulan pertama Premium Beautiful, sila perhatikan (notice) period yang keluar. Ada diantaranya keluar darah-darah lama yang terperangkap di dalam rahim. Ini menyihatkan rahim kita.
* Girdle dipakai tanpa seluar dalam untuk proses pembentukan semula punggung tanpa garis seluar dalam, tetapi dimaafkan/dibolehkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.
* Ambil perhatian jika anda pengidap 'selalu lewat datang haid' dan sedikit kuantiti yang keluar-ini akan menggalakkan peningkatan berat badan (ini adalah 'disease syntom'). Anda dinasihatkan berjumpa dengan Doktor sakit puan dan membuat rawatan 'screening' rahim.

Thursday, 12 January 2012

KESAN FIR TERHADAP TUBUH BADAN


GAMBAR KIRI merupakan gambar sebelum memakai PB. Gambar ini merupakan peredaran darah yang tidak sekata. Hijau menunjukkan kawasan sel dan salur darah yang kurang aktif. Tempat yang sesuai untuk sel kanser bermula.

GAMBAR KANAN merupakan gambar selepas 60 minit memakai PB. Peredaran darah aktif, lancar dan sekata di seluruh badan. Pemakaian berterusan membantu pencegahan sel kanser untuk hidup dalam suhu sebegini


3 FUNGSI UTAMA PREMIUM BEUTIFUL

 Membersihkan Darah Daripada Toksik

  • Melindungi dan memlihara daripada strok, penyakit jantung dan darah tinggi.
  • Mencegah kenser.
  • Merawat bronchitis, lelah dan hipatitis.
  • Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki, radang usus dan perut.
  • Menjadikan kulit lebih pejal dan kenyal dan pemejalan salur nadi.
Merangsang Sel-sel Lemah

  • Memulihkan sakit pundi kencingdan buasir.
  • Mengelakkan masalah fibroid berulang.
  • Memulihkan atau mengawal kencing mmanis.
  • Memulihkan badan dari keletihan dan kelesuan.
  • Merawat radang usus dan perut.
Memperbaiki Sistem Saraf

  • Memulihkan migrain, peing dan sakit kepala.
  • Memulihkan masalah tidur tidak lena dan lekas marah.
  • Memulihkan masalah telinga berdengung dan sakit mata.

Wednesday, 11 January 2012

Fungsi Umum Premium Beutiful (PB)

Membantu, membentuk, memulih dan mengemas bentuk badan tanpa mengambil pil, diet dan bersenam..

PERHATIAN!
Premium Beutiful merupakan produk untuk kesihatan tetapi bukan produk khusus untuk kuruskan badan. Walau bagaimanapun ada testimoni pengguna yang telah turun berat badan selepas memakai secara berdisiplin dan konsisten. Jika memperolehi kesan kurus tersebut, ia merupakan BONUS kepada pengguna tersebut :)

Pengenalan Premium Beautiful (PB)

  • Dicipta oleh seorang LELAKI iaitu Dr. Wong Yu Ling.
  • Set pemakaian dalam pembentukan kontur badan ber-Far Infra Red (FIR) yang terdiri daripada coli panjang (long bra), bengkung (waist nipper) dan seluar pendek (girdle).
  • Gabungan kepakaran teknologi Jepun dan Jerman.
  • Direkacipta dengan mengambil kira struktur susuk tubuh badan wanita secara terperinci.
  • Diperbuat daripada 32 lapisan fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang ditenun dengan FIR bergelombang 4-16 mikron.
  • Direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut dan membentuk badan anda kepotongan yang diidam-idamkan

REALITY FOR WOMEN

JIKA ANDA WANITA :)
  • Tubuh badan kita akan berubah secara peredaran masa dan usia bergantung kepada pengambilan makanan yang tidak seimbang, selepas melahirkan anak, kurang bersenam, usia meningkat dan faktor tarikan graviti terhadap tubuh badan.
  • Diburukkan lagi jika kita sebagai wanita mengalah untuk menjaga tubuh badan dan tidak mahu berusaha.

PERSOALAH YANG AKAN MUNCUL :)
  • Jika anda mahu penyelasaian masalah anda secara mudah dan berkesan?
  • Tanpa memerlukan pemakanan diet yang ketat? 
  • Tanpa pengambilan pil yang kerap?
  • Tanpa senaman yang teruk?

PENYELESAIAN MASALAH :)
  • Jawapannya ada :)
  • Luangkan masa anda mengetahui kehebatan Premium Beutiful (PB)