ORDER NOW!

Name:
Email Address:
No. Tel
Text.

Click here to create your own form.

Tuesday, 17 January 2012

KURUS+CANTIK+SIHAT= GUNALAH PREMIUM BEUTIFUL

Bentuk idaman gadis-gadis :)


TAPI!
bila kita inginkan bentuk badan yang diidam-idamkan tu mesti kita akan membuat sesuatu seperti 
TIDAK MAHU MAKAN
KESAN;
  •  Asid yang terlalu banyak didalam usus perut akan menyebabkan Gastrik dan Ulser.
  • Akan berlaku kelemahan tenaga dan tidak berdaya menjalani aktiviti secara egrasif.
  • Akan berlaku kemurungan.


PERGI PUSAT PELANGSINGAN BADAN
KESAN !
  • Kosnya mahal
  • membuang masa
  • Menyakitkan badan
DAN! ada yang sanggup memuntahkan semula makanan yang telah dimakan semata-mata ingin kelihatan kurus..IT'S LIKE DYING TO BE BEUTIFUL..

THEN..bagi mama-mama baru yang pregnant and deliver baby.Nak kempiskan perut yang buncit + sterch mark memang sangat menguji kesabaran..


Masalah biasa bagi wanita..
SAKIT PINGGANG
& ANGIN DALAM BADAN

STRESS KAN??

DONT WORRY..semuanya akan dapat diatasi apabila anda memakai PREMIUM BEUTIFUL (PB) secara konsisten, berdisiplin dan teratur..And seelok eloknya pakai PB selama 8 jam sehari :)

Antara kebaikannya:-
  • Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  • Memperbetulkan pengaliran darah - darah semakin lancar. Stroke pun boleh dielakkan.
  • Menghalang pembiakan sel sel kanser
  • Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Masalah keputihan dapat dikurangkan
  • Fabrik yang sangat lembut pada badan dan semestinya tak panas
  • Membantu membersih toksin dari darah (racun) - dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
  • Dapat zuriat - how?? Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, dan akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan - kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.



Apabila anda membaca segala kelebihan PB mesti ada yang tertanya-tanya kan soalan seperti ini..
  1. BERAPA HARGANYA??
  2. MACAM MANA NAK BAYAR??


MENGENAI HARGA..
  • FOR NORMAL SIZE (S or M)  = RM2,400
  • FOR EXTRA SIZE     (L or XL) = RM2,600


CARA PEMBAYARAN
  • CASH
  • Melalui bank (Maybank 2U, Bank Rakyat, CIMB Clik dan Public Bank)
  • Kredit kad juga diterima


HAA!Mesti ade 1 lagi pertanyaan en..Kenapa PB ni lagi mahal berbanding corset yang lain? 
SEBAB....
  • PB ni bukan korset yang biasa..PB ni adalah korset ajaib yang mempunyai pelbagai kelebihan dan kebaikan.
  • PB mempunyai design yang cantik dan menarik..
  • PB ditenun dengan FIR (Far Infrared).
  • Apabila anda memakai PB anda akan mendapat result yang terbaik..INSYAALLAH :)


JADI APA TUNGGU LAGI!!??KEPADA YANG BERMINAT..CUBA DAN ALAMILAH SENDIRI..
CALL/SMS UNTUK TEMPAHAN ;
 0133500181/0147119072






No comments: