ORDER NOW!

Name:
Email Address:
No. Tel
Text.

Click here to create your own form.

Tuesday, 17 January 2012

KURUS+CANTIK+SIHAT= GUNALAH PREMIUM BEUTIFUL

Bentuk idaman gadis-gadis :)


TAPI!
bila kita inginkan bentuk badan yang diidam-idamkan tu mesti kita akan membuat sesuatu seperti 
TIDAK MAHU MAKAN
KESAN;
  •  Asid yang terlalu banyak didalam usus perut akan menyebabkan Gastrik dan Ulser.
  • Akan berlaku kelemahan tenaga dan tidak berdaya menjalani aktiviti secara egrasif.
  • Akan berlaku kemurungan.


PERGI PUSAT PELANGSINGAN BADAN
KESAN !
  • Kosnya mahal
  • membuang masa
  • Menyakitkan badan
DAN! ada yang sanggup memuntahkan semula makanan yang telah dimakan semata-mata ingin kelihatan kurus..IT'S LIKE DYING TO BE BEUTIFUL..

THEN..bagi mama-mama baru yang pregnant and deliver baby.Nak kempiskan perut yang buncit + sterch mark memang sangat menguji kesabaran..


Masalah biasa bagi wanita..
SAKIT PINGGANG
& ANGIN DALAM BADAN

STRESS KAN??

DONT WORRY..semuanya akan dapat diatasi apabila anda memakai PREMIUM BEUTIFUL (PB) secara konsisten, berdisiplin dan teratur..And seelok eloknya pakai PB selama 8 jam sehari :)

Antara kebaikannya:-
  • Menurunkan berat badan dengan cepat dan selamat
  • Memperbetulkan pengaliran darah - darah semakin lancar. Stroke pun boleh dielakkan.
  • Menghalang pembiakan sel sel kanser
  • Sistem pernafasan pun boleh dipulihkan
  • Meningkatkan kadar metabolisma
  • Masalah keputihan dapat dikurangkan
  • Fabrik yang sangat lembut pada badan dan semestinya tak panas
  • Membantu membersih toksin dari darah (racun) - dapat mengeluarkan racun pada tubuh melalui kolon, ginjal, paru-paru, kelenjar dan kulit. Selama makanan tidak masuk ke dalam tubuh, kumpulan lemak akan diubah menjadi energi oleh tubuh dan mengeluarkan zat kimia yang berasal dari asid lemak ke dalam sistem dan dinyahkan melalui organ pembuangan (perpeluhan, pembuangan air besar, kencing).
  • Dapat zuriat - how?? Menstabilkan kedudukan rahim, rahim jadi naik ke posisi yang sebenarnya, dan akan bersedia untuk proses hamil, melancarkan darah keseluruh badan secara tidak langsung membantu menyuburkan - kegemukan juga akan menyebabkan ketidakhamilan, jadi Premium Beautiful sangat membantu untuk menurunkan berat badan.



Apabila anda membaca segala kelebihan PB mesti ada yang tertanya-tanya kan soalan seperti ini..
  1. BERAPA HARGANYA??
  2. MACAM MANA NAK BAYAR??


MENGENAI HARGA..
  • FOR NORMAL SIZE (S or M)  = RM2,400
  • FOR EXTRA SIZE     (L or XL) = RM2,600


CARA PEMBAYARAN
  • CASH
  • Melalui bank (Maybank 2U, Bank Rakyat, CIMB Clik dan Public Bank)
  • Kredit kad juga diterima


HAA!Mesti ade 1 lagi pertanyaan en..Kenapa PB ni lagi mahal berbanding corset yang lain? 
SEBAB....
  • PB ni bukan korset yang biasa..PB ni adalah korset ajaib yang mempunyai pelbagai kelebihan dan kebaikan.
  • PB mempunyai design yang cantik dan menarik..
  • PB ditenun dengan FIR (Far Infrared).
  • Apabila anda memakai PB anda akan mendapat result yang terbaik..INSYAALLAH :)


JADI APA TUNGGU LAGI!!??KEPADA YANG BERMINAT..CUBA DAN ALAMILAH SENDIRI..
CALL/SMS UNTUK TEMPAHAN ;
 0133500181/0147119072






Sunday, 15 January 2012

BIO EVER

1)
Adakah Bio~Ever sesuai untuk golongan lelaki?
Ya. Bio~Ever sesuai untuk semua jenis kulit. Oleh itu, kaum lelaki juga boleh menggunakan produk ini.


2)
Adakah Bio~Ever Nano Cream sejenis ubat?
Tidak. Bio~Ever Nano Cream mengandungi bahan botanikal semulajadi seperti pegaga, wild yam dan kacang soya. Rumusan aktif ini dirumuskan ke dalam liposom dan dihantar ke bahagian kulit yang mana ia diperlukan. Bio~Ever Nano Cream adalah sejenis krim produk kesihatan yang membantu mengawalatur rembesan hormon badan supaya menjadi normal.


3)
Apakah kuantiti Bio~Ever yang perlu saya gunakan?
Anda digalakkan supaya menggunakan 4 kotak Bio~Ever dalam masa sebulan untuk mencapai kesan yang optimum.


4)
Apakah jaminan kualiti produk Bio~Ever?
i) Menguji keselamatan setiap jenis bahan mentah supaya bebas daripada bahan kimia yang tidak dibenarkan seperti hydroquinone, tretinoin, merkuri, steroid dan hormon sintetik.
ii) Bio~Ever adalah produk halal.
iii) Bebas daripada ujian terhadap binatang.
iv) Tanpa minyak bahan galian (mineral oil). Hanya minyak daripada sumber tumbuh-tumbuhan digunakan.


5)
Bolehkah saya menggunakan Bio~Ever Nano Cream dan memakai Premium Beautiful pada masa yang sama?
Ya. Anda digalakkan mengguna Bio~Ever Nano Cream bersama dengan pemakaian Premium Beautiful. Hal ini kerana kedua-duanya mempunyai fungsi yang sama, iaitu menggalakkan peredaran darah dan meningkatkan metabolisme. Dengan ini, proses pembentukan badan menjadi lebih berkesan.


6)
Bolehkah Bio~Ever Nano Cream menguruskan badan?
Ya. Bio~Ever membantu masalah pertambahan berat badan yang disebabkan oleh ketidakseimbangan rembesan hormon dan penurunan kadar metabolisme akibat rembesan hormon yang kurang aktif.

Bio~Ever Nano Cream membantu meningkatkan kadar metabolisme dan mengurangkan masalah badan yang berisi/ kembang. Gabungkan usaha anda dengan diet yang betul, minum air bersih dan pengambilan fiber yang secukupnya. Anda pasti akan kagum dengan keberkesanan produk.


7)
Bolehkah wanita mengandung menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Wanita hamil mengalami perubahan paras hormon badan semasa hamil. Bio~Ever Nano Cream berfungsi untuk membantu menyeimbangkan hormon manusia. Justeru itu, wanita hamil tidak digalakkan untuk menggunakan Bio~Ever Nano Cream.


8)
Bolehkah wanita yang menyusu menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Tidak digalakkan. Ibu yang menyusu sedang mengalami perubahan paras hormon.


9)
Bolehkah kaum perempuan menggunakan Bio~Ever Nano Cream semasa kedatangan haid?
Boleh, kecuali berlaku ketidakselesaan. Cara penggunaan Bio~Ever Nano Cream oleh wanita yang mengalami menopause adalah sama.


10)
Mengapakah rasa gatal atau ruam muncul selepas menggunakan Bio~Ever Nano Cream?
Keadaan ini adalah tanda-tanda pemulihan yang hanya berterusan beberapa hari. Hal ini kerana badan sedang menjalankan proses detoksifikasi melalui kulit. Oleh itu, kemunculan ruam, kerap berkentut, kulit kepala berkelemumur dan sebagainya akan dialami.

Anda usah berasa cemas kerana keadaan ini hanya berterusan beberapa hari dan hilang selepas itu. Anda digalakkan minum lebih banyak air, bersenam, rehat secukupnya, mengambil vitamin C, fiber dan makanan anti-oksidan untuk memendekkan tempoh pemulihan ini.


11)
Mengapakah kesan Bio~Ever boleh diteliti begitu cepat selepas 10 minit menggunakannya?
Bio~Ever Nano Cream menggunakan sistem bio-teknologi untuk menghantar kebaikan rumusan aktif bersaiz nano secara terus ke dalam peredaran darah melalui penggunaan luaran pada kulit. Rumusan aktif Bio~Ever Nano Cream dirumuskan ke dalam liposom, dihantar dan dibebaskan ke bahagian badan yang mana ia diperlukan.


12)
Berapakah kerap saya perlu menggunakan Bio~Ever Nano Cream sehari?
Kekerapan penggunaan Bio~Ever bergantung kepada peringkat-peringkat yang dialami oleh pengguna:
(a) Tempoh penyelarasan
Sapukan sedikit krim Bio~Ever pada kulit untuk menguji sama ada anda sensitif terhadap produk ini. Anda digalak menggunakan Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, sebotol dalam seminggu untuk mencapai hasil optimum dalam masa yang singkat.

Anda akan mengalami tanda-tanda pemulihan dalam tempoh ini. Oleh itu, anda perlulah minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam. Perpeluhan adalah cara yang baik untuk membantu menyingkirkan toksin daripada badan.

(b) Tempoh penyelenggaraan
Guna Bio~Ever pada waktu pagi dan malam, dua botol sebulan. Anda perlu minum lebih banyak air, rehat secukupnya dan bersenam.

GARAM BULOH

Garam Buluh mengandungi bahan mineral yang dikenali sebagai magnesium. Fungsi magnesium adalah untuk mengekalkan kesihatan otot dan saraf, di samping mengekalkan denyutan jantung yang normal dan membantu mengimbangkan tekanan darah. Kekurangan magnesium akan menyebabkan berlakunya penyakit kardiovaskular. Pakar perubatan telah mengesahkan bahawa magnesium memainkan peranan yang penting untuk mengawal aktiviti jantung di mana ia mengawal kadar denyutan jantung dan penghantaran rangsangan. Sekiranya badan kita kekurangan magnesium, kekejangan akan berlaku pada arteri darah yang membekalkan darah dan oksigen pada jantung. Ini akan menyebabkan fungsi jantung berhenti dan membawa kepada kematian.

Selain itu magnesium juga mempunyai fungsi perlindungan kepada sistem kardiovaskular. Ia mengurangkan kandungan kolesterol dalam darah dan mencegah berlakunya arteriosklerosis. Pada masa yang sama, ia dapat mengembangkan arteri koroner dan meningkatkan bekalan darah oleh jantung. Di samping itu, magnesium dapat melindungi jantung daripada kecederaan apabila proses pembekalan darah terhalang dan mengurangkan kebarangkalian berlakunya kematian yang disebabkan oleh serangan sakit jantung. Pakar sains juga mendapati bahawa magnesium dapat mencegah kecederaan ke atas sistem kardiovaskular yang disebabkan oleh ubat-ubatan dan bahan-bahan berbahaya di sekeliling serta meningkatkan peranan anti-toksin dalam sistem kardiovaskular.

Friday, 13 January 2012

HERBA MAHARANI

  • Penyelesasian khas kepada masalah kronik wanita dan gadis remaja (senggugut, keputihan, kitaran haid, usaha bagi mengelakkan kemandulan dll)
  • Amalan terbaik bagi wanita selepas bersalin, menguat serta mengecutkan otot rahim, saluran peranakan.
  • Kesan hebat kepada masalah sakit pinggang dan belakang, sakit senfdi dan lutut, angin dalam badan, lenguh kebas dan migrain.Melambatkan menopaus.
  • Awet muda.
  • Menghilangkan kelesuan.
  • Meningkatkan kadar metabolisme
  • Menegang dan memberi keanjalan kulit (payudara, punggung dan perut selepas bersalin)

KHAS UNTUK IBU BERSALIN

Berukarlah daripada bengkung kepada Premium Beutiful
1 Cup yang berbentuk piramid dapat membantu payudara agar tidak jatuh, puting payudara akan berada di 

dalam keadaan yang betul. Ianya mengelak berlakunya kanser payudara dimana dibahagian cup mengandungi

 chitosan.


2 Bra Premium Beautiful dapat membantu menambah susu ibu. Bagi ibu yang kurang susu untuk menyusukan

 bayi, pemakaian yang berterusan akan menggalak pengeluaran susu.

3 Girdle Premium Beautiful dapat membantu menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta 

menghilangkan kesan rekanan pada kulit bagi ibu-ibu selepas bersalin.


4 Bengkung Premium Beautiful juga serbaguna iaitu ianya bukan sahaja dipakai oleh ibu, malah bayi yang baru

 lahir juga boleh dipakaikan bengkung jika demam kuning, dengan cara membalut badan bayi.

5 Premium Beautiful juga di gelar produk abang sayang. Jadi ianya sesuai sekali untuk membaikpulih semua 

badan setelah melahirkan anak.

GARAM BULOH



PENAWAR CANCER

Premium Beautiful
PENAWAR BAGI

PESAKIT KANSER/BARAH

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Kepada Semua;
Berita baik, bagi semua pesakit kanser/barah,
JANGAN BERSEDIH LAGI!!!


Penawar kanser telah di temui, ramai yang belum tahu. Premium Beautiful ini sesuai untuk semua jenis pesakit kanser, samaada kanser payudara (breast cancer), pangkal rahim (cervix cancer), kolon (colon cancer), prostat (prostate cancer), paru-paru (lung cancer), rektum (rectum cancer), dan hati (liver cancer).
Boleh dipakai sebagai 'treatment' melembabkan perkembangan sel kanser, mengikut tahap kanser seseorang-Tahap 1, 2, 3 dan 4. Pesakit cuma perlu memakan mengamalkan pemakaian Premium Beautiful berdisiplin minimum 8jam/sehari sehingga 24jam mengikut tahap kanser.
"Setiap penyakit pasti ada penawarnya, kecuali maut" -
maksud hadis. Kepada pesakit kanser;

JANGAN BERPUTUS ASA...
Cubalah menggunakan Premium Beautiful ini. Anda akan melihat kesannya selepas 30-90 hari selepas penggunaan Premium Beautiful secara berterusan.


INGAT!!!
Mungkin bukan anda, tetapi mungkin saudara anda, adik beradik anda, jiran anda, kenalan anda yang amat memerlukan penawar/penyembuh ini. Setiap tahun terdapat beribu orang pengidap kanser yang baru yang amat-amat memerlukan penawarnya. Tolong sebarkan maklumat ini dan bantulah mereka untuk menjalani kehidupan yang bahagia serta dapat memberikan sinar baru kepada semua pesakit kanser/barah

TESTIMONI


Urat besar ialah urat buluh rahim yang melalui bahagian pinggul yang dikenali sebagai urat sum2. Ibu-ibu yang mengalami bentan urat besar ini akan merasa lenguh dan sakit di atas bahagian tongkeng(belakang). Selalunya terjadi kepada ibu bersalin secara pembedahan. Kadang-kadang kesakitan di bahagian pinggang dan tumit yang serius sampai ibu jalan terjingkit-jingkit. Jika dibiarkan, ibu boleh berjalan sakit seumur hidup.

PB BOLEH MEMBANTU ANDA APABILA MENGHADAPI MASALAH HAID


Premium Beautiful direkacipta sesuai dipakai semasa period malah amatlah digalakkan untuk peningkatan tahap kesihatan wanita. Kebaikan pemakaian semasa haid;

*Mengurangkan rasa sakit semasa haid.
*Melancarkan pembuangan darah kotor / toksin melalui period
*Menstabilkan hormon
*Mengatur period setiap bulan, (sesiapa period yang tidak lancar sila monitor kesannya.)
*Mengurangkan dan seterusnya menyembuhkan sengggugut
___________________________
Note:

* Semasa pemakaian bulan pertama Premium Beautiful, sila perhatikan (notice) period yang keluar. Ada diantaranya keluar darah-darah lama yang terperangkap di dalam rahim. Ini menyihatkan rahim kita.
* Girdle dipakai tanpa seluar dalam untuk proses pembentukan semula punggung tanpa garis seluar dalam, tetapi dimaafkan/dibolehkan memakai seluar dalam semasa period sahaja.
* Ambil perhatian jika anda pengidap 'selalu lewat datang haid' dan sedikit kuantiti yang keluar-ini akan menggalakkan peningkatan berat badan (ini adalah 'disease syntom'). Anda dinasihatkan berjumpa dengan Doktor sakit puan dan membuat rawatan 'screening' rahim.

Thursday, 12 January 2012

KESAN FIR TERHADAP TUBUH BADAN


GAMBAR KIRI merupakan gambar sebelum memakai PB. Gambar ini merupakan peredaran darah yang tidak sekata. Hijau menunjukkan kawasan sel dan salur darah yang kurang aktif. Tempat yang sesuai untuk sel kanser bermula.

GAMBAR KANAN merupakan gambar selepas 60 minit memakai PB. Peredaran darah aktif, lancar dan sekata di seluruh badan. Pemakaian berterusan membantu pencegahan sel kanser untuk hidup dalam suhu sebegini


3 FUNGSI UTAMA PREMIUM BEUTIFUL

 Membersihkan Darah Daripada Toksik

  • Melindungi dan memlihara daripada strok, penyakit jantung dan darah tinggi.
  • Mencegah kenser.
  • Merawat bronchitis, lelah dan hipatitis.
  • Menghilangkan sembelit, sakit bahu, pinggang, lutut, kaki, radang usus dan perut.
  • Menjadikan kulit lebih pejal dan kenyal dan pemejalan salur nadi.
Merangsang Sel-sel Lemah

  • Memulihkan sakit pundi kencingdan buasir.
  • Mengelakkan masalah fibroid berulang.
  • Memulihkan atau mengawal kencing mmanis.
  • Memulihkan badan dari keletihan dan kelesuan.
  • Merawat radang usus dan perut.
Memperbaiki Sistem Saraf

  • Memulihkan migrain, peing dan sakit kepala.
  • Memulihkan masalah tidur tidak lena dan lekas marah.
  • Memulihkan masalah telinga berdengung dan sakit mata.

Wednesday, 11 January 2012

Fungsi Umum Premium Beutiful (PB)

Membantu, membentuk, memulih dan mengemas bentuk badan tanpa mengambil pil, diet dan bersenam..

PERHATIAN!
Premium Beutiful merupakan produk untuk kesihatan tetapi bukan produk khusus untuk kuruskan badan. Walau bagaimanapun ada testimoni pengguna yang telah turun berat badan selepas memakai secara berdisiplin dan konsisten. Jika memperolehi kesan kurus tersebut, ia merupakan BONUS kepada pengguna tersebut :)

Pengenalan Premium Beautiful (PB)

  • Dicipta oleh seorang LELAKI iaitu Dr. Wong Yu Ling.
  • Set pemakaian dalam pembentukan kontur badan ber-Far Infra Red (FIR) yang terdiri daripada coli panjang (long bra), bengkung (waist nipper) dan seluar pendek (girdle).
  • Gabungan kepakaran teknologi Jepun dan Jerman.
  • Direkacipta dengan mengambil kira struktur susuk tubuh badan wanita secara terperinci.
  • Diperbuat daripada 32 lapisan fabrik AKWATEK dan AKWADYNE yang ditenun dengan FIR bergelombang 4-16 mikron.
  • Direka secara saintifik untuk mendakap, mengurut dan membentuk badan anda kepotongan yang diidam-idamkan

REALITY FOR WOMEN

JIKA ANDA WANITA :)
  • Tubuh badan kita akan berubah secara peredaran masa dan usia bergantung kepada pengambilan makanan yang tidak seimbang, selepas melahirkan anak, kurang bersenam, usia meningkat dan faktor tarikan graviti terhadap tubuh badan.
  • Diburukkan lagi jika kita sebagai wanita mengalah untuk menjaga tubuh badan dan tidak mahu berusaha.

PERSOALAH YANG AKAN MUNCUL :)
  • Jika anda mahu penyelasaian masalah anda secara mudah dan berkesan?
  • Tanpa memerlukan pemakanan diet yang ketat? 
  • Tanpa pengambilan pil yang kerap?
  • Tanpa senaman yang teruk?

PENYELESAIAN MASALAH :)
  • Jawapannya ada :)
  • Luangkan masa anda mengetahui kehebatan Premium Beutiful (PB)